Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Историја > По повод роденденот на ”Кобра”, неколку видео материјали

По повод роденденот на ”Кобра”, неколку видео материјали

Денеска свој роденден прославува легендата на ФК Вардар, Дарко (Кобра) Панчев. По повод роденденот на овој ”црвено – црн” бисер, ве потсетуваме преку видео, како некогаш Дарко Панчев ги кинеше противничките мрежи, и беше ”кошмар” за противничките голмани. Уживајте!