Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ВИДЕО) Преку 500 илјади прегледи на нашиот Јутуб канал, погледнете за што станува збор!
(ВИДЕО) Преку 500 илјади прегледи на нашиот Јутуб канал, погледнете за што станува збор!

(ВИДЕО) Преку 500 илјади прегледи на нашиот Јутуб канал, погледнете за што станува збор!

На терените на фудбалската Академија на ФК Вардар, тренерот на голманите во младинските категории Слободан Мутибариќ, организира натпревар помеѓу сите голмани кои тренираат во Вардаровите категории – ,,петлиња”.  Овој турнир се нарекува ,,Војна на голманите“, кој веќе три години се одржува.

Оној во 2016 година, примами преку 500 илјади прегледи на нашиот Јутуб канал. Во продолжение погледнете за каков видео материјал станува збор.

Видео: