Thursday ,28 May 2020
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Ретроспектива на сезона 2008/2009 „Комити Запад”
(ВИДЕО) Ретроспектива на сезона 2008/2009 „Комити Запад”

(ВИДЕО) Ретроспектива на сезона 2008/2009 „Комити Запад”

Ретроспектива на сезоната 2008/2009 на „Комити Запад”.

Да се потсетиме како изгледаше Западната трибина во оваа сезона, но и низа на гостувања на навивачите на Вардар низ целата држава.

Видео: