Tuesday ,16 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (ВИДЕО) Кои се најскапите играчи на противниците на Вардар
(ВИДЕО) Кои се најскапите играчи на противниците на Вардар

(ВИДЕО) Кои се најскапите играчи на противниците на Вардар

Вардар во Скопје ќе нагости три квалитетни тимови oваа есен, прв кој ќе дојде во Скопје ќе биде тимот на Зенит уште на 14-ти овој месец. Погледнете низ овој видео материјал колку вредат противниците на Вардар, кои се најскапи играчи во тимовите и со какви стадиони располагаат тие, но и Вардар.

Видео: