Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > (Фотогалерија) Пулените на Ивановски Филип одиграа меѓусебен дуел
(Фотогалерија) Пулените на Ивановски Филип одиграа меѓусебен дуел

(Фотогалерија) Пулените на Ивановски Филип одиграа меѓусебен дуел

Викендов на теренот при Академијата на ФК Вардар во Градски Парк, Филип Ивановски со своите пулени имаше меѓусебен контролен дуел. Во продолжение 30-сетина фотографии од истиот.

0 1e 2 2d 3 4 5 6 7 8 9 11 12 186556616_10219577011878081_1053203600810968536_n 186558492_10219577015038160_7103368071701321219_n 187025649_10219577014718152_604792692530620100_n 187073402_10219577013038110_499172438343072405_n 187085561_10219577010198039_1109580033807576697_n 187107624_10219577016038185_7624160986300830169_n 187150358_10219577012438095_8774057739345292092_n 187154683_10219577017358218_6615752201907097144_n 187176395_10219577012878106_7255479660791311295_n 187192114_10219577019318267_16336049932081860_n 187273412_10219577020918307_3955293090962646095_n 187879029_10219577020278291_3915269293514197514_n 188020996_10219577020238290_4728251152668510138_n 188063346_10219577011958083_4724647308691684274_n 188317167_10219577016118187_5525948530617574669_n 188348473_10219577014198139_6727305679387307390_n