Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Во недела, Штип ќе биде домаќин на нов турнир во фудбалската “Јуниор“ лига
Во недела, Штип ќе биде домаќин на нов турнир во фудбалската “Јуниор“ лига

Во недела, Штип ќе биде домаќин на нов турнир во фудбалската “Јуниор“ лига

Во недела во Штип ќе се одигра нов турнир во фудбалската “Јуниор“ лига, на кој ќе се натпреваруваат екипи во три различни возрасни генерации. Меѓу нив ќе биде и фудбалскиот клуб Вардар кој ќе одигра натпревари во сите три генерации.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари, на турнирот во “Јуниор“ лигата, кој во недела ќе се одигра во Штип:

ГЕНЕРАЦИЈА 2005 ГОД.

Вардар – Фудбал Старс (11:00 ч.)

Вардар – Мал Ајакс (13:00 ч.)

ГЕНЕРАЦИЈА 2006 ГОД.

Вардар – Фудбал Старс (11:00 ч.)

Вардар – Мал Ајакс (13:00 ч.)

ГЕНЕРАЦИЈА 2007 ГОД.

Вардар – Фудбал Старс (12:00 ч.)