Sunday ,17 October 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Во сабота ново коло во детската фудбалска лига за вардаровите генерации
Во сабота ново коло во детската фудбалска лига за вардаровите генерации

Во сабота ново коло во детската фудбалска лига за вардаровите генерации

Во сабота, сите генерации на фудбалскиот клуб Вардар ќе одиграат ново коло во детската лига. Натпреварите се играат на терените на ФФМ и ФК Работнички.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за Вардаровите генерации.

Вардар (1) генер. “2005“ – Цементарница  08:30

Вардар (1) генер. “2006“ – Кул 1   16:30

Вардар (2) – Гроздановски  15:30

Вардар (3) – Виктори  17:30

Вардар (1) генер. “2007“ – Викторија  11:00

Вардар (2) – Кул 2  09:00

Вардар (1) генер. “2008“ – Скупи  11:00

Вардар (2) – Драчево 1   10:00

Вардар (1) генер. “2009“ – Куманово  2012   10:30

Вардар (1) генер. “2010“ – Фамос  09:45

Вардар (2) – Скупи  09:00