Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Во сабота продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига
Во сабота продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига
бомба во пречка

Во сабота продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига

Во сабота на терените на фудбалската федерација на Македонија и фудбалскиот клуб Работнички ќе биде одиграно ново коло во рамките на детската фудбалска лига. Свои настапи ќе имаа сите Вардарови генерации, а најголемо внимание ќе привлече дербито во генерација родени 2002 година помеѓу екипите на Вардар и Шкупи.

Ви го презентираме распоредот на одигрување на сите мечеви на нашите генерации:

-ФК Вардар генер. “2002 – Шкупи  10:30

-ФК Вардар генер. “2003“ – Смиљковци  15:00

-ФК Вардар (2) генер. “2004“ – Спорт Ефе 13:00

Овие мечеви ќе бидат одиграни на терените на ФФМ.

-ФК Вардар (1) генер. “2005“ – Ринија 12:00

-ФК Вардар (1) генер. “2006“ – Албарса (2)  11:20

-ФК Вардар (2) генер. “2006“ – Албарса (2)  11:55

-ФК Вардар (1) генер. “2007“ – Спорт Ефе  09:00

-ФК Вардар (2) генер. “2007“ – Скупи (2)   09:35

Овие мечеви ќе бидат одиграни на терените на фудбалскиот клуб Работнички.