Sunday ,29 March 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Вардаровите генерации со нови натпревари во детската лига
Вардаровите генерации со нови натпревари во детската лига

Вардаровите генерации со нови натпревари во детската лига

Претстојниов викенд на програмата е второто пролетно коло во рамките на детската фудбалска лига, во кое ќе стартува и генерацијата 2011. Активни ќе бидат сите генерации на ФК Вардар кои ќе ги одиграат своите натпревари. Генерациите 2007, 2009 и 2011 своите мечеви ќе ги одиграат во сабота, додека генерациите 2008 и 2010 ќе настапат во недела.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари за вардаровите генерации:

Вардар (1) генер. 2007 – Албион  08:30

Вардар (2) – Сарај      09:40

Вардар генер. 2008 – Скупи  16:10

Вардар (1) генер.2009 – Албарса  13:30

Вардар (2) – Њу Старс 3  11:30

Вардар (1) генер.2010 – Форца 1  13:30

Вардар (2) – Карев  12:30

Вардар (1) генер. 2011 – Работнички  16:40

Вардар (2) – Фудбал Кидс   17:30