Sunday ,29 March 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Дресот на Кристопанс со кој играше во Вардар ќе биде дел од хуманитарна акција
Дресот на Кристопанс со кој играше во Вардар ќе биде дел од хуманитарна акција

Дресот на Кристопанс со кој играше во Вардар ќе биде дел од хуманитарна акција

Довчерашниот играч на Вардар, Даинис Кристопанс ќе биде дел од хуманитарна акција, со цел да се помогне на едно младо момче.

Дресот на Кристопанс со кој настапуваше во Вардар ќе се најде на интернет аукција, со цел да се помогне на малиот Алекс.

Целосни информации можете да добиете на следниот ЛИНК.