Sunday ,05 April 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Претстојниов викенд стартува новата сезона во детската фудбалска лига
Претстојниов викенд стартува новата сезона во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд стартува новата сезона во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд стартуваат натпреварите во детската фудбалска лига. Во новата сезона фудбалскиот клуб Вардар ќе се натпреварува со генерациите родени 2007, 2008, 2009, 2010 и 2011 година. И оваа сезона сите натпревари од детската лига ќе се играат на терените на ФФМ.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари во 1. коло на детската лига:

Вардар (1) генер.2007 – Еуроспорт 1  08:30  ( сабота)

 Вардар 2 – Работнички   09:40     ( сабота)

Вардар (1) генер. 2008 – Форца 1  08:30  ( недела)

Вардар (2) – Куманово  09:30     ( недела)

Вардар (1) генер. 2009 – Форца 1  08:30  ( сабота)

Вардар (2) – Куманово  10:30   ( сабота)

Вардар (1) генер. 2010 – Форца  1  14:30   ( недела)

Вардар (2) – Форца  2     15:30   ( недела)

Вардар (1) генер. 2011 – Форца  1   15:40  (недела)

Вардар (2) – Скупи   16:30  (недела)