Sunday ,18 November 2018
Последни:
Home > Комити > Активности во претстојниот период на Комити
Активности во претстојниот период на Комити

Активности во претстојниот период на Комити

Активности во претстојниот период на Комити Скопје:

1) Петок, 17.11.2017 – 18:00ч. – Железничка станица Драчево – Караван и најава на Јубилеите
2) Сабота, 18.11.2017 – 16:00ч. – Garage Sale до -40% на робата од Фан Шоп и специјално изработени пакетчиња кои ќе бидат изложени пред салата Јане Сандански.
3) Сабота, 18.11.2017 – 17:30ч. – РК Вардар – РК Рајн Некар – карта 100 денари
4) Сабота, 18.11.2017 – Веднаш по завршување на натпреварот, во колона коли и автобуси (за гостите специјално организирани) се упатуваме на локација за прослава на Јубилеите заедно со нашите браќа UGE и Војводи Тетово…Журката трае до смрт.
5) Недела 19.11.2017 – 15:00ч. СОБИР ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА. Тука ќе биде Комитската кафана на отворено, заедничка дружба, пиење, закуска. Загревање за дерби
6) ФК ВАРДАР – ФК Пелистер – 18:00ч. – Централна Прослава на 30 Години Комити Запад

Сите оние кои на веќе вкучените во организацијата сакаат да помогнат за посочените, и особено за не-посочените активности нека се јават во порака на странава