Saturday ,13 July 2024
Последни:
Home > Комити > Две години без Саздо
Две години  без Саздо

Две години без Саздо

Тој на денешен ден пред две години засекогаш го напушти овој свет и се пресели во вечноста. Полани на 9.јули младиот навивач на Вардар, Никола Саздовски-Саздо, кој крвнички беше претепан во Автокоманда на 30.06.2018 година ја загуби последната битка. Младото момче подлегна на повредите и го напушти овој свет.

Почивај во мир Саздо!