Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > Комити > Биди и ти, дел од Комити !!!

Биди и ти, дел од Комити !!!

Фк Вардар е клуб со традиција, клуб со историја, градски клуб, македонски клуб.
Вардар е Македонска екипа која собрала највеќе публика, екипа која како ниедна друга ги обединила Македонците од секој град, екипа која низ својата историја доживеа многу падови и победи, екипа која е победник дури и кога не е прво место.

Leave a Reply