Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (1)
(ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (1)

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Црвено-Црни генерации (1)

Почнуваме со сериалот фотографии Црвено-Црни генерации .

Да покажеме дека Вардар е семејно богатство, дека најмалите и најмилите ги насочуваме кон светите Црвено-Црни бои. Вардар е љубов од 1947 година, до денес на стотици илјади Скопјани и Македонци. Првата галерија е денес, наскоро нови продолженија.