Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > Комити: Сите во сала, загревање за нови титули
Комити: Сите во сала, загревање за нови титули

Комити: Сите во сала, загревање за нови титули

Комитите ги повикуваат сите нивни членови попладнево да дојдат во сала Борис Трајковски и заедно да го поздрават Европскиот шампион. Во нивното соопштение се вели:

РК ВАРДАР – Металург
сабота, 02.09.2017
сала Борис Трајковски, 17:45ч.

Сега Металург и како мал сака да биде ВАРДАР !
ЗАГРЕВАЊЕ ЗА НОВИ ТИТУЛИ !!
СИТЕ ВО САЛА !!!

30 ГОДИНИ КОМИТИ ЗАПАД !!