Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Година во знак на ,,Комити”

(ФОТО) Година во знак на ,,Комити”

2021 година ќе ја паметиме по одличната година на навивачката група ,,Комити Запад”, кои уште еднаш покажа дека се тука за Вардар и во добро и во лошо. За одбележување е дека ,,Комитите” го спасија клубот од можен банкрот. Го распродадоа целиот стадион, (преку 30 илјади билети беа продадени) и со самото тоа придонесоа Вардар да живее. Започна сезоната, иако клубот игра во Втората по ранг лига во Македонија, присуствуваа на сите натпревари, дури и пријателски (има фото од Кавадарци). Да не заборавиме дека приредија и супер глетка на Градски, каде со преку 100 факели прославија распродажба на сите билети. Направија и одличен графит во Карпош 4 и уште многу, многу други позитивни работи во оваа 2021 година.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од оваа 2021 година: 

151376273_3715174811870110_6635959064124781288_n 152018697_3717798374941087_3387486329548776251_n 152063018_3720258294695095_8929645113014311005_n 176972451_3908730532514536_5899089731006241478_n 223212622_4175558269165093_3642594072483210141_n 224897866_4179108772143376_1618304308732257831_n 241381388_4601735666547349_2598027860316962544_n 247525052_4452054361515481_2942573036019989146_n 259132850_4539805379407045_1866819032537767251_n