Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Нов графит Комити Запад

(ФОТО) Нов графит Комити Запад

Навивачите на црвено-црните, верните Комити Запад изработија нов графит посветен на љубовта кон Вардар.  Истиот е насловен “ Еден Живот, Една Љубов„. Веднаш до него е графитот на кој е овековечено братството на Комити со УГЕ и Војводи.

2-2