Friday ,10 July 2020
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Се арчиме за Македонија – велат Комити, Војводи, Чкембари, Мајмуни..
(ФОТО) Се арчиме за Македонија – велат Комити, Војводи, Чкембари, Мајмуни..

(ФОТО) Се арчиме за Македонија – велат Комити, Војводи, Чкембари, Мајмуни..

Комити, Војводи, Чкембари, Мајмуни и многу други навивачки групи се обединија повторно и направија нов состанок на кој секоја навивачка група на својата официјална Фејсбук страница напиша:

Се арчиме за Македонија! 26.03.2020.

Фото:

navivacki-grupi