Saturday ,18 January 2020
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити го „запалија” Скопје

(ФОТО) Комити го „запалија” Скопје

Навивачите на Вардар, популарните Комити, вечерва го имаат своето најавено дефиле пред натпреварот во недела и славјето на Есенската титула.

Дефилето поминува одлично, а „Вардар Фанс” Ви носи неколку фотографии од лице место:

76771538_2617579978323890_6143429853359112192_n 78742483_2316956448617378_5697371820060049408_n 78892905_1191812841027496_6073883092907458560_n 78952292_1191812794360834_6227553204532412416_n