Tuesday ,29 September 2020
Последни:
Home > Комити > (Фото+Видео) Комити дел од прославата на Водици
(Фото+Видео) Комити дел од прославата на Водици

(Фото+Видео) Комити дел од прославата на Водици

Вчера во Скопје на празникот Водици на кејот на реката Вардар покрај стотитната учесници присуствуаа и членовите на навивачката група на Вардар, верните Комити Запад.

km2 km3

Тие велат: Чистината доаѓа од Бога со самото наше раѓање, но мотивите доаѓаат од местото каде си се родил, живееш и од каде ќе заминеш на другиот свет.
Од Бог, во Вардар, за МакедонијаВИДЕО!

km4