Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > За многу години, Христос Воскресе!
За многу години, Христос Воскресе!

За многу години, Христос Воскресе!

Денеска се празнува големиот христијански празник Велигден. Редакцијата на “Вардар Фанс” им го честита овој голем празник на сите наши фанови кои го слават. Им посакуваме мир, среќа и само убавини да ги пратат.

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!