Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комитите пристигнуваат во Истанбул

(ФОТО) Комитите пристигнуваат во Истанбул

21034323_1164325050333921_8885688843910509869_n

Фото, навивачите на Вардар, популарните Комити почнуваат да пристигнуваат во Истанбул – Турција. Вечерва ФК Вардар ќе има поддршка од некаде околу 200 најверни навивачи.

Имаш Вардар ти, верни Комити!