Monday ,08 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Нов графит Комити Запад
(ФОТО) Нов графит Комити Запад

(ФОТО) Нов графит Комити Запад

Преземено од страницата на Комити Запад:
-Карпош во Вардаровите бои !
Оние бои на кои беше додадена црната наместо белата, во жалење за денот и вечна комеморација на жртвите од Скопскиот земјотрес...
223841697_4179108768810043_3652743440123715631_n