Friday ,10 July 2020
Последни:
Home > Комити > Комити: Ве повикуваме да се придружите и заедно со Механизирано – Оклопната Бригада на Црвено – Црната Армија да направиме масовно моторизирано Дефиле низ Скопските улици

Комити: Ве повикуваме да се придружите и заедно со Механизирано – Оклопната Бригада на Црвено – Црната Армија да направиме масовно моторизирано Дефиле низ Скопските улици

78171082_2563615600359376_1747958024825208832_o

По повод прославата на трите Јубилеја:
- 20 години Лојал Фанс
- 10 години Братство Комити & Војводи
- 5 години Комити Маџари
ве Повикуваме да се придружите и заедно со Механизирано – Оклопната Бригада на Црвено – Црната Армија направиме масовно моторизирано Дефиле низ Скопските улици.
Целта е Мобилизација на навивачите на Вардар !
Петок, 06.12.2019
Собир: Кино Маџари 18:30ч.
Старт: 19:00ч.
Станици: Железничка – Рекорд – Кружен Ѓорче
Крај: Нова Македонија
Јубилеи три – Градови два – Трибина една !!!