Wednesday ,20 January 2021
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Разубавени уште неколку ѕида во Скопје

(ФОТО) Разубавени уште неколку ѕида во Скопје

97508521_144191557208295_529209910114648064_o

Додека трае вонредната фудбалска пауза, ,,Комитите” ги разубавуваат sидовите во својот главен град. Денеска се обновени четири графити од страна на навивачите на Вардар.

Разубавени уште неколку ѕида, западот се буди!