Saturday ,25 May 2024
Последни:
Home > Комити > Комити соопштение:

Комити соопштение:

Дојде и натпревар од Лигата на Шампиони а за него нели сите сме Комити. Затоа без многу објаснување, се е јасно. Натпреварот почнува во 19.00ч, а собирот е два часа порано на Мајчин Дом. Картите за оние со членска се 100 денари, а за оние без членска 350 денари.
НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ !!!
10561832_788483401205947_5773001135398312516_n