Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > Комити > (Видео) Светски клип на Комити: ,,Бидете спремни, по новогодишните празници следуваат нови изненадувања”
(Видео) Светски клип на Комити: ,,Бидете спремни, по новогодишните празници следуваат нови изненадувања”

(Видео) Светски клип на Комити: ,,Бидете спремни, по новогодишните празници следуваат нови изненадувања”

Фејсбук статус на навивачката група Комити Скопје:

Најдоброто го чувавме за крај!

Овој натпревар е плод на борбата која ја водиме веќе неколку години. Во деновите кога нашиот Вардар испаѓаше во ВМФЛ, кога нашата група проаѓаше низ тежок период, младината на трибината реши да преземе одговорност, се обедини и го зазема тронот.

Но, овој успех не смее да не залаже. Целта е се уште далеку. Затоа, порака до секој член: Ние го кренавме бајракот за борба и за нас враќање назад нема. Биди тука, работи за групата и дур го гледаш видео извештајот од натпреварот со Железничар запомни – ова не е крај, ова е почеток!

Бидете спремни, по новогодишните празници следуваат нови изненадувања.

– Видеото погледнете го ТУКА.