Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити во Словачка

(ФОТО) Комити во Словачка

10660857_703598083084642_1785728506_n
Фотографијата ни пристигна од Словачка, нашите навивачи Комитите се на пат за Скопје, оваа фотографија ни е во Словачка.

Имаш Вардар ти верни Комити !