Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > ,,Комитите” најавуваат спектакл во Охрид
,,Комитите” најавуваат спектакл во Охрид

,,Комитите” најавуваат спектакл во Охрид

Најверните навивачи на ФК Вардар, популарните ,,Комити” веќе неколку месеци го чекаат враќањето на Вардар на зелените терени, а воедно и нивната поддршка кон фудбалерите на ,,црвено – црните”.

Во сабота Вардар гостува во Охрид, а најверните најавуваат вистински спектакл и одлична бројка на ова гостување. Веќе неколку денови гледаме одбројување до саботниот дуел, а има исто така и плакати низ Скопје и повик да се замине во Охрид и да му се даде што е можно поголема поддршка на Вардар.

Останува да чекаме и да се надеваме дека во сабота во Охрид ќе биде празник на фудбалот, но и празник на навивањето пред одлични услови за игра и добар фудбал на двете екипи.