Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > Комити > Комити со поддршка на Вардар во Битола

Комити со поддршка на Вардар во Битола

*Преземено од официјалната страна на Комити Запад.

4444444444444444444444444444

НА ВАРДАР ВЕРНИ – ЗА ДЕРБИ СПРЕМНИ!
Да ја заокружиме големата прослава со победа во Битола. Во сабота нема изговори. Секоја екипа, секое маало, секој член – одиме да ги згазиме до коска!
СИТЕ ВО БИТОЛА!!!
Комитскиот коп е тука – никогаш не ве остава
Во сабота да ставиме печат на целата прослава!
Во Битола е потребен секој човек. Групата е спремна – те чекаме во копот. Во сабота да ја затвориме дискусијата еднаш засекогаш!
3.12.2022 | Железничка | 8:00ч
ДОЈДИ ВО КОМИТСКИОТ КОП