Sunday ,09 August 2020
Последни:
Home > Комити > Во фан шопот на Комити ќе има кутија за донации за опожарениот дом на нивниот член
Во фан шопот на Комити ќе има кутија за донации за опожарениот дом на нивниот член

Во фан шопот на Комити ќе има кутија за донации за опожарениот дом на нивниот член

 

pozar

За жал е ова е се што остана од домот на нивниот член :(

 

Тие се големо братство, непоколебливи кога се работи за некој свој, а богами и туѓа личност на која му е потребна  помош. Познати се по големото срце, Комити Запад имаат член кој го изгуби својот дом затоа тие покрај денешната акција одат чекор понатака со помошта, во информацијата за ова се вели:

Голема мака го снајде нашиот другар и брат, изгоре до темел неговиот дом за новогодишните празници. Во нашиот ФАН ШОП е отворена кутија за донација за да помогнеме сите.

ФАН ШОП 87 !!