Saturday ,11 July 2020
Последни:
Home > Комити > Комити со официјален Инстаграм профил
Комити со официјален Инстаграм профил

Комити со официјален Инстаграм профил

*Преземено од официјалната ФБ-станица на Комити Запад:

-Со создавањето на профилот ,,komiti87skopje” кој воедно е и официјален профил на навивачката група на инстаграм наидовме на многу профили кои го носат нашето име, но истите не даваат веродостојни информации за активностите на групата !

Линк на дното од текстот!

https://www.instagram.com/komiti87skopje/?igshid=1nqq0vxhzo4ae&fbclid=IwAR16bddTXD_Kgk5ySElPcNG51YMqWZkCVTI9MdhYFCKh4EU0Y1uNmhc3kC4