Saturday ,26 September 2020
Последни:
Home > Комити > Комити: МАРШ ЗА ВАРДАР! Фестивал или Протести…?

Комити: МАРШ ЗА ВАРДАР! Фестивал или Протести…?

Навивачите на Вардар. верните Комити Запад се во исчекување околу судбината на фудбалскиот тим кој повторно како и многу пати во неговата историја минува низ премрежја. Тие упатија кратка, но јасна порака:

98349183_2943452145709051_7713755100337930240_o

МАРШ ЗА ВАРДАР !
Фестивал или Протести ?
Спремни на се !
За Вардар нема компромис !
#ЦрвеноЦрниДоКоска #ВоИсчекување