Thursday ,09 December 2021
Последни:
Home > Комити > Комити и РК Вардар се договорија- во сабота најверните идат на меч, билетите наменети за операцијата на Турчин
Комити и РК Вардар се договорија- во сабота најверните идат на меч, билетите наменети за операцијата на Турчин

Комити и РК Вардар се договорија- во сабота најверните идат на меч, билетите наменети за операцијата на Турчин

Комити излегоа со соопштение за мечот во ЕХФ Лигата на Шампионите во германскиот вице-шампион Рајн – Некар. Истото ви го пренесуваме во целост!

На денешниот состанок со управата на РК Вардар, договорена е конструктивна понатамошна соработка,на взаемно задоволство, се со цел враќање на една од најдобрите атмосфери во сала во Европа. Парите од билетите што ќе се продаваат по симболична цена од 100,00 ден. од страна на н.г. “Комити Запад”, ќе бидат наменети за првичен оперативен зафат, во Германија, за нашиот член Горан Николоски – Турчин. Операцијата чини околу 5.000 евра, а во прилог Ви ја доставуваме про – фактурата од самата Универзитетска клиника во Ерланген (Германија).

Информација !

Собирно место за ракометниот натпревар ќе биде “Мајчин дом” во нас. Аеродром, во 15:30 ч.(Сабота 10.10.2015), натпреварот почнува во 17:30 ч.

Со почит,

Комити Запад

ooooooooo

999999999999999