Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Комити > Комити Запад: Карти за со Рајн Некар во продажба на две места
Комити Запад: Карти за со Рајн Некар во продажба на две места

Комити Запад: Карти за со Рајн Некар во продажба на две места

Комити Запад на својата официјална страница излегоа со информација во истата се вели следното:
Билети за Увертирата за нашата прослава и натпреварот РК Вардар – Рајн Некар, Комити ќе можат да ги набават веќе  на следните места:
- Pizzaland (Пицаленд) Ново Лисиче
- Дивидитека Triple X (XXX) кај Матица
Цена 100 денари.