Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Нови графити на Комити

(ФОТО) Нови графити на Комити

Навивачката група Комити не запира со своите нови активности и изненадувања. Комитите освен одличната бројка во последниот период, прават и графити одлично изработени. Фотографии од последните две нови дела на Комитите:

23755302_1493427720711508_7064158171339041459_n 24058941_1493426500711630_862244663156620093_n