Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити со нова изработка

(ФОТО) Комити со нова изработка

Навивачите на Вардар, популарните Комити изработија уште еден нов графит за кратко време. По оној во Маџари, сега следуваше уште еден кој е наменет против модерниот фудбал. Изработката на ова дело изгледа вака:
19665300_1614308855280995_4068999823382942966_n