Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Пред точно една година „Некст Тајм“ и 7.000 грла ја испеаја „Ја излези Ѓурѓо“
(ВИДЕО) Пред точно една година „Некст Тајм“ и 7.000 грла ја испеаја „Ја излези Ѓурѓо“

(ВИДЕО) Пред точно една година „Некст Тајм“ и 7.000 грла ја испеаја „Ја излези Ѓурѓо“

(Пре) полна сала во СЦ „Јане Сандански“, а пред натпреварот, вардаровите навивачи пееја заедно со македонската група „Некст Тајм“.

Вака беше точно на овој денешен ден 25 април, минатата година, што додатно ја вжешти атмосферата пред натпреварот кој беше приказна за себе…

*Музичката изведба на македонската група „Некст Тајм“„ можете да ја проследите на следиот ЛИНК