Sunday ,17 October 2021
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ВИДЕО) РШ Будимир: 9.години работа, 9 пехари, 9 младински репрезентативци…
(ВИДЕО) РШ Будимир: 9.години работа, 9 пехари, 9 младински репрезентативци…

(ВИДЕО) РШ Будимир: 9.години работа, 9 пехари, 9 младински репрезентативци…

Ракометната Школа Будимир Вардар, годинава  прославува девет години постоење. За време на истите со многу труд тие покажаа дека работата и стучноста може да даде „плод“. За 9.години освоени се исти број на турнири, исто така од тимот произлегоа девет младински репрезентативци.

Видеото може да го погледнете на следниот ЛИНК