Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > Редарите не дозволија грчки знамиња да се веат на нашата арена!
Редарите не дозволија грчки знамиња да се веат на нашата арена!

Редарите не дозволија грчки знамиња да се веат на нашата арена!

Пред почетокот на натпреварот се случија и првите инциденти. Редарите на Вардар храбро и достоинствено не им дозволија на кипарските навивачи да го истакнат грчкото знаме на стадионот.
На тоа навивачите на Апоел одговорија со сила, но нашите редари успеаа да им ” одземат” два реквизити на гостинските навивачи.

Потоа овие реквизити се најдоа на западната трибина.
Се на се, едно големо браво за редарите на овој меч!