Saturday ,31 July 2021
Последни:
Home > Комити > Среќен роденден Војводи!
Среќен роденден Војводи!

Среќен роденден Војводи!

На денешен ден (28.10.1988), пред точно 31 година, е формирана навивачката група ВОЈВОДИ. Војводи се симболот и браникот на Македонците во Тетово!

Вардар Фанс” им го честита роденденот на нашите браќа и им посакува да се вратат на оние сјајни навивачки натпревари кои ги имаа.

ТЕ – СК!