Sunday ,17 October 2021
Последни:
Home > Комити > Комити: Од стадион право во сала, да покажеме дека сме тука и кога е тешко

Комити: Од стадион право во сала, да покажеме дека сме тука и кога е тешко

75424768_2491331387587798_997055754160570368_n

Црвеното-црното семејство утре го очекуваат важни мечеви на два фроната. ФК Вардар и РК Вардар играат важни дуели за истите нивните навивачи, Комити Запад најавија поддршка. На нивната официјална страница тие велат:

Никако поинаку и не знаеме…
Да покажеме дека сме тука и кога е тешко !
Да почувствуваат дека нашата љубов нема никакви услови !
Повторно да изградиме нова Шампионска генерација заедно !
Од стадион право во сала !
#ЦрвеноЦрнаАрмија #ДвојнаПрограма