Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > Комити > Вардар без поддршка во Никозија од најверните
Вардар без поддршка во Никозија од најверните

Вардар без поддршка во Никозија од најверните

Поради слабата собраќајна поврзаност, најверните навивачи на Вардар популарните Комити нема да отпатуваат во Никозија и да го бодрат Фк Вардар.
Поради високата цена до Никозија, поради големиот пат ( особено со траект) одлуката на групата е да не се патува организирано за Никозија Кипар.

Останува на нашите момци да се изборат за поволен резултат во вторник.
Ние веруваме во нив, и нивните можности, да не израдуваат овој пат.
САМО ХРАБРО МОМЦИ ДО ПОБЕДА !