Monday ,18 February 2019
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Клуб Комити прославија 10 години постоење

(ВИДЕО) Клуб Комити прославија 10 години постоење

39102603_833424320322895_9059956627255328768_n
Станува збор за една од најдобрите подгрупи на Комити Запад. 
,
Погледнете дел од атмосферата на следното видео: