Monday ,26 September 2022
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Комита не се станува, Комита се раѓа!
(ВИДЕО) Комита не се станува, Комита се раѓа!

(ВИДЕО) Комита не се станува, Комита се раѓа!

Татко во Америка го смирува своето бебе пеејќи песна за Вардар. Слушнете како реагира кога ќе се спомне името на клубот на Шкендија и Пелистер… Интересно!

Видео: