Thursday ,21 September 2023
Последни:
Home > Комити > ВИДЕО: 12 километарската баклијада на Комити од птичја перспектива над Скопје!
ВИДЕО: 12 километарската баклијада на Комити од птичја перспектива над Скопје!

ВИДЕО: 12 километарската баклијада на Комити од птичја перспектива над Скопје!

Навивачите на Вардар, популарните ,,Комити”, покажаа и докажаа дека оваа сезона неприкосновено се број еден навивачка група во Македонија.

Навивачите на Вардар имаа одлична сезона и бројка на трибините, а ,,шлаг на тортата” ставија со одличната 12 километарската баклијада, организарана на 04.06.2022 година.

Официјалното видео на ,,Комитите” кое изгледа неверојатно и фантастично над Скопје, од птичја перспектива, погледнете го ТУКА.