Thursday ,20 June 2019
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Во Манчестер грми „Гелзенкирхен – Скопје”
(ВИДЕО) Во Манчестер грми „Гелзенкирхен – Скопје”

(ВИДЕО) Во Манчестер грми „Гелзенкирхен – Скопје”

„Гелзенкирхен – Скопје“ грми денеска низ улиците на Манчестер. Популарните „Уге“ не ги забораваат своите пријатели и браќа од Скопје, па така на спектакуларен начин огромната група низ улиците на Манчестер извикуваше „Гелзенкирхен – Скопје“, нешто што секој натпревар се слуша и на натпреварите на нашиот Вардар.

Видеото можете да го погледнете ТУКА.