Wednesday ,12 December 2018
Последни:
Home > Комити > Видео: “Комити” пред Градската болница му дадоа поддршка на својот член
Видео: “Комити” пред Градската болница му дадоа поддршка на својот член

Видео: “Комити” пред Градската болница му дадоа поддршка на својот член

Навивачите на Вардар, популарните “Комити”, денеска пред натпреварот на својот Вардар против тимот на Силекс, пред Градската болница во Скопје му упатија силна поддршка на својот член.

Издржи Златко беше пораката на навивачите.

ВИДЕО.