Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) Вујо и Комити во кале
(ВИДЕО) Вујо и Комити во кале

(ВИДЕО) Вујо и Комити во кале

Видео од една емотивна вечер за нас последниот меч во кале пред преселбата во С.Ц Јане Сандански. Емотивна средба повторно великанот во Кале , ден за запомнување меч СЕХА лига затворање на легендарното Кале и повторна средба на Комити со Вујо, вечер полна со емоции…

 

Leave a Reply